Okul İklimi ve Kurum Kültürünü Yaygınlaştırma

28.02.2024 48

BİGEP kapsamında, okulumuzda etkili iletişim ve takım ruhu oluşturarak olumlu bir okul iklimi ve kurum kültürünün yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek bir yemek düzenledik.

Bu özel etkinlikte, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle samimi bir ortamda buluştuk. İletişimi güçlendirmek ve birlikte çalışma ruhunu pekiştirmek için değerli görüşlerin paylaşıldığı keyifli bir akşam geçirdik. Herkesin katılımıyla, okulumuzun geleceği ve gelişimi konusunda yapıcı fikir alışverişleri gerçekleştirdik.

Yemeğimiz, birbirimizi daha iyi tanımamıza ve işbirliği içinde olmanın önemini vurgulamamıza olanak sağladı. İdarecilerimiz ve öğretmenlerimiz arasında güçlü bir bağ ve işbirliği ruhu oluşturarak, okulun her alanında olumlu bir etki yaratmayı amaçlıyoruz.

Bu tür etkinliklerin devamını getirerek, okulumuzun daha da güçlenmesine ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmamıza katkıda bulunmayı arzuluyoruz.

28-02-202428-02-2024