Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Sınavı

29.02.2024 41

Şanlıurfa Valiliği himayesinde başlatılan 'Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi' (BİGEP) çerçevesinde öğrencilerimize yönelik başarı izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirildi.

Bu önemli proje kapsamında, öğrencilerimizin akademik başarılarını ve gelişimlerini yakından takip etmek amacıyla bir sınav düzenlendi. Sınav, öğrencilerin bilgi düzeylerini ölçmek ve eğitim süreçlerini değerlendirmek için önemli bir araç olarak kullanıldı.

Şanlıurfa Valiliği'nin desteğiyle gerçekleştirilen bu sınav, öğrencilerin akademik performanslarını değerlendirerek onların eğitim yolculuğunu desteklemeyi hedefliyor. BİGEP projesi, öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkararak onların başarılarını artırmaya yönelik bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Bu tür inisiyatiflerin devamıyla, öğrencilerimizin eğitim kalitesinin artırılması ve onların daha başarılı bir geleceğe hazırlanmaları için önemli bir katkı sağlanacaktır.

29-02-202429-02-2024