Teneffüslerde müzik dinletisi yapıldı.

29.12.2023 47

Türk Millî Eğitim Sistemi’nin temel hedefleri arasında öğrencileri sağlıklı, mutlu bir şekilde hayata hazırlamak, iyi insan ve iyi vatandaş olmalarını sağlayacak bilgi, beceri, değer, tutum, davranış ve alışkanlıklarla donatmak yer almaktadır. Bu bağlamda değerlerin eğitim süreci içerisinde kazandırılması ve yeni nesillere aktarılması hedeflere ulaşmada ve kültürel devamlılık açısından da son derece önem taşımaktadır. Bizlerde bu temeller doğrultusunda öğrencilerimize müzik ve dansı sevdirerek, onların sanatsal ve ruhsal gelişimlerine destek olmak için haftanın bazı günleri gün içerisinde teneffüslerde müzik yayını yapılarak öğrencilerin özgürce dans etmeleri ve halkoyunu çalışmaları yapmalarını sağlandık. Eğlenceli ve günümüz müziklerinin yanı sıra tüm yörelerimizden türküler, Barış MANÇO, Neşet ERTAŞ gibi usta sanatçılar dinletilmiştir.