eTwinning Projemiz başladı.

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Azranur SARIKAYA TEZCAN, ortağı olduğu eTwinning projesi çalışmalarına başladı. Projemizde Türkiye’den 9, Azerbaycan'dan 1 olmak üzere toplam 10 proje ortağı bulunmaktadır.

28.12.2023 76

Günümüzde, teknoloji ve bilim alanındaki hızlı gelişmeler, öğrencilerimizin hayatlarını şekillendirmek için daha fazla yetenek ve bilgiye ihtiyaç duymalarına neden oluyor. Bu bağlamda, STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) alanları, öğrencilere kritik düşünme, problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi 21.yy becerileri kazandıran bir eğitim yaklaşımı sunmaktadır. eTwinning projemiz, öğrencilerimizin hayatlarını bu temel becerilerle zenginleştirmeyi amaçlamaktadır. Bu sayede, öğrencilerimiz sadece izleyen değil, aynı zamanda yaratıcı düşünen bireyler olarak topluma katkıda bulunabilecekleri bir geleceğe adım atacaklardır ve öğrenciler geleceği şekillendiren, farkındalığı yüksek, sadece kendi başarıları için değil aynı zamanda toplumlarına ve gezegenimize katkıda bulunmak için de motive olmuş bireyler olacaklardır.